210 7643187Τηλέφωνο Επικοινωνίας - 210 7649008Τηλέφωνο Διευθυντή

Ψηφιακά Μαθήματα - Mε Τηλεδιάσκεψη (σύγχρονα)

Γενικές Οδηγίες

Για να συνδεθείτε και να παρακολουθήσετε τα μαθήματα-τηλεδιασκέψεις, αρκεί να μπείτε στο link του κάθε μαθήματος που γίνεται για το τμήμα σας. Πρόκειται για την ψηφιακή τάξη του αντίστοιχου καθηγητή, η οποία θα είναι ανοιχτή την συγκεκριμένη ώρα που έχει οριστεί το μάθημα. Το link αυτό θα το βρείτε σε email που έχει λάβει ο κηδεμόνας σας ή θα τα βλέπετε πιο κάτω λίγο πριν την έναρξη των μαθημάτων.

Για τη σύνδεση στο μάθημα δεν απαιτείται να κάνετε εγγραφή ή να δημιουργήσετε λογαριασμό. Πληκτρολογείτε απλώς το όνομά σας (δεν δίνετε email).

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπολογιστή ή laptop με κάμερα, μικρόφωνο και ηχεία, ή κινητή συσκευή (tablet ή τηλέφωνο). Μπαίνοντας για πρώτη φορά στην πλατφόρμα του webex (όταν δηλ. θα κάνετε για πρώτη φορά κλικ στο link), θα σας προταθεί να κατεβάσετε την εφαρμογή ή το app. Στις κινητές συσκευές πρέπει να το κάνετε. Σε υπολογιστή ή laptop είναι προαιρετικό, ωστόσο θα είναι καλύτερα να το κατεβάσετε και εγκαταστήσετε.

Σημαντικό: Παρακαλούμε προσέξτε πολύ να μην κάνετε χρήση προσωπικών δεδομένων των καθηγητών ή των συμμαθητών που συνδέονται στην τηλεδιάσκεψη, με τρόπο που θα μπορούσε να προκαλέσει νομικά προβλήματα σε εσάς ή στους γονείς σας. Τέτοια προσωπικά δεδομένα είναι για παράδειγμα μια φωτογραφία προσώπου, μια φωτογραφία του χώρου στον οποίο βρίσκεται το πρόσωπο, ο προφορικός λόγος (δηλ. τα όσα είπε), κλπ. Η νομοθεσία σχετικά με τη διακίνηση προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο έχει γίνει εξαιρετικά αυστηρή πρόσφατα.

Πρόγραμμα 1/6 - 5/6


 

Ψηφιακές Τάξεις Φιλολογικών Μαθημάτων

Α. Κώτσιου

Π. Μοίρα

Ι. Ρουμπάκης

Β. Ταμπακοπούλου

Χ. Χατζηχαραλάμπους

Α. Ψαροπούλου

Ψηφιακές Τάξεις Φυσικής - Χημείας - Βιολογίας

Α. Μοίρα

Π. Παπακωστοπούλου

Κ. Ρεβελάκη

Ψηφιακές Τάξεις Mαθηματικών

Φ. Δημολάκος

Π. Πετροχείλου

A. Λιμακοπούλου

Ψηφιακές Τάξεις Αγγλικών

Κ. Γαϊτάνου

Ψηφιακές Τάξεις Πληροφορικής

Ε. Ρόμπολα

 
Επιστροφή στην κορυφή της σελίδας