210 7643187Τηλέφωνο Επικοινωνίας - 210 7649008Τηλέφωνο Διευθυντή

Εγγραφή στο ΠΣΔ

αγαπητοί γονείς,

το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο λειτουργεί με δυσκολία τις τελευταίες ημέρες, όπως θα έχετε διαπιστώσει όσοι προσπαθήσατε να εγγράψετε το παιδί σας σε αυτό.

Ένα κάπως αναμενόμενο πρόβλημα

Εάν ο ιστότοπος "κολλάει" ή "σέρνεται" δεν μπορούμε να κάνουμε παρά μόνο υπομονή και να προσπαθήσουμε να ξαναμπούμε κάποια άλλη ώρα της ημέρας (ή της νύχτας) με την ελπίδα ότι θα έχει μικρότερο φόρτο συνδέσεων.

Το ίδιο ισχύει όταν δεν εμφανίζει το όνομα του σχολείου στη Λίστα Σχολείων, άρα δεν μπορούμε να συνεχίσουμε εισάγοντας τάξη και τμήμα. Κι αυτό είναι ένδειξη υπερφόρτωσης, άρα κάνουμε υπομονή.

Ένα λιγότερο αναμενόμενο πρόβλημα

Εάν όμως κατορθώσατε να εισάγετε όλα τα στοιχεία του παιδιού σας και κατά την υποβολή τους το σύστημα σας απαντάει με μήνυμα αποτυχίας, π.χ. ότι δεν υπάρχει μαθητής με αυτά τα στοιχεία, τότε καλό είναι να επικοινωνήσετε με το σχολείο στο 5lykvyro @ sch.gr και να στείλετε τα στοιχεία του παιδιού σας (όνομα, επίθετο, όνομα πατέρα, ημερομηνία γέννησης, τάξη, τμήμα) ώστε να μπορέσουμε να τα ελέγξουμε στο mySchool.

Έχουν παρατηρηθεί πολλές περιπτώσεις όπου τα στοιχεία είναι σωστά, αλλά η εγγραφή στο ΠΣΔ αδύνατη. Για όλες αυτές τις περιπτώσεις θα στείλει το σχολείο συγκεντρωτική αναφορά στο ΠΣΔ. Άρα καλό είναι να μας έχετε ενημερώσει για το πρόβλημα, ώστε να συμπεριλάβουμε και τα στοιχεία του δικού σας παιδιού στην αναφορά αυτή.

Σε κάθε περίπτωση

Η εγγραφή των παιδιών στο ΠΣΔ είναι επιθυμητή. Και κάποια στιγμή θα επιτευχθεί. Παρακαλούμε, να μην προστεθεί αυτή η "απαίτηση" σε όλο το καθημερινό φορτίο που "κουβαλάτε" λόγω της ιδιαιτερότητας των ημερών. Ήσυχα και χωρίς άγχος θα γίνουν όλα.

Το Σχολείο έχει προνοήσει ώστε ακόμη κι αν η εγγραφή στο ΠΣΔ αργήσει, οι μαθητές να έχουν πρόσβαση σε διδακτικό υλικό.

Παρακαλούμε να ανατρέχετε τακτικά στο email σας, όπου κατά διαστήματα θα λαμβάνετε ενημέρωση από το σχολείο. Επίσης, παρακαλούμε να ανατρέχετε συχνότερα στην ιστοσελίδα του Σχολείου, όπου από την Τρίτη 24/4/2020 θα αναρτώνται, για όλες τις τάξεις και για όλα τα τμήματα, τα ψηφιακά μαθήματα της κάθε εβδομάδας.


Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και σας ευχόμαστε να περνάτε κατά το δυνατόν όμορφα τις ημέρες αυτές με τα παιδιά σας!

 

Ημ/νία ανάρτησης: 23.3.2020

 
Επιστροφή στην κορυφή της σελίδας