210 7643187Τηλέφωνο Επικοινωνίας - 210 7649008Τηλέφωνο Διευθυντή

ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ 2016

22 Ιουνίου 2016, ώρα 20.00 το βραδάκι

Δεν έχει ακόμη σκοτεινιάσει και σιγά σιγά μαζευόμαστε για την γιορτή που ετοίμασαν οι μαθητές της Γ τάξης, για να αποχαιρετίσουν το σχολείο που τους φιλοξένησε και στο οποίο έδωσαν το δικό τους χρώμα, τα τελευταία τρία χρόνια. Ή μάλλον, για να είμαστε πιο ακριβείς: πρόσθεσαν το δικό τους χρώμα σε αυτό όλων των άλλων μαθητών, μεγαλύτερων και μικρότερων, ώστε κάθε χρονιά να προκύπτει ένα φρέσκο, καινούργιο σχολικό περιβάλλον, το οποίο σε προσκαλεί (είτε μαθητής είσαι, είτε καθηγητής) να το εξερευνήσεις!

Παιχνίδι για να περάσει η ώρα ή παιχνίδι για να αρχίσει ευχάριστα η γιορτή, που προς το τέλος αφήνει σε όλους μια παράξενη αίσθηση: αποχαιρετάς κάτι που ενδόμυχα, μυστικά, είχες αγαπήσει και ανοίγεσαι σε κάτι καινούργιο που ελπίζεις ότι θα είναι υπέροχο!

Δυο λόγια από τον πρόεδρο του 15μελούς, ικανά να ... απομακρύνουν όλους από τον ιδιαιτέρως ελκυστικό χώρο του μπουφέ (σπιτικά και χειροποίητα, ναι, ναι, διακρινόμαστε και για τις μαγειρικές μας επιδόσεις!) και να τους προσελκύσουν στον κυρίως χώρο της γιορτής!

Δυο λόγια για την Ομάδα Δημιουργικής Γραφής, και επίδοση αναμνηστικού επαίνου, από την κ. Ψαροπούλου.

Δυο λόγια από την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και επίδοση των αναμνηστικών φωτογραφιών στους μαθητές της Γ τάξης.

Αν πράγματι μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, τότε όλες αυτές οι φωτογραφίες περικλείουν τόμους συναισθημάτων, φιλίας, εμπειριών, αξέχαστων στιγμών. Ίσως το πιο συγκινητικό σημείο της γιορτής.


(αν το βιντεο δεν αναπαράγεται σωστά, ανοίξτε τη σελίδα με chrome)

Στη συνέχεια, οι ... σοβαροί δημοσιογράφοι και ... δαιμόνιοι ρεπόρτερ της Γ τάξης, παρουσίασαν ένα έκτακτο Δελτίο Ειδήσεων, το οποίο προκάλεσε την παρ' ολίγον ισοπέδωση των παρευρισκομένων (κοινώς: πέσαμε κάτω από τα γέλια)! Η παρουσίαση του δελτίου έγινε ζωντανά, γιαυτό και δεν είμαστε σε θέση να το αναπαράγουμε.

Μετά την ολοκλήρωση του Δελτίου Ειδήσεων, ακολούθησε φαγητό και διασκέδαση: καραόκε, αφιερώσεις τραγουδιών, δημοτικοί χοροί.

 

Με την βεβαιότητα ότι όλες οι προσπάθειες θα έχουν (στον κατάλληλο χρόνο) το καλό αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούν, ευχόμαστε σε συμμαθητές, καθηγητές, γονείς: Καλό Καλοκαίρι!

 
Επιστροφή στην κορυφή της σελίδας