210 7643187Τηλέφωνο Επικοινωνίας - 210 7649008Τηλέφωνο Διευθυντή

Global Game Jam

Ως μέλη της ομάδας "Γραφικά Πραγματικού Χρόνου" δεν μπορούσαμε να λείψουμε από ένα τέτοιο event!

Για να καταλάβετε:

Το Global Game Jam (GGJ) είναι μια παγκόσμια διοργάνωση όπου για 48 ώρες Game Developers σε όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται σε οργανωμένους χώρους (jam sites) και αναπτύσσουν παιχνίδια. Τα παιχνίδια αναπτύσσονται πάνω σε ένα κοινό θέμα που δίνεται από την οργανωτική επιτροπή. Οι developers σχηματίζουν ομάδες και ξεκινούν την ανάπτυξη περίπου στις 17:00 την Παρασκευή και παραδίδουν την Κυριακή την ίδια περίπου ώρα. Μέσα από τέτοιες διοργανώσεις έχουν αναδειχτεί παγκοσμίως πολλές καινοτόμες ιδέες και παιχνίδια που έχουν γίνει γνωστά στην indie game dev σκηνή.

Σκοπός του Global Game Jam είναι να φέρει τους game developers πιο κοντά και να διαδώσει το πνεύμα συνεργασίας μεταξύ τους, μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον άμιλλας και υγιούς συναγωνισμού.

Κατά την επίσκεψή μας στο game jam, μας υποδέχτηκαν οι διοργανωτές του event και μας ξενάγησαν από ομάδα σε ομάδα! Κάθε ομάδα μας περιέγραφε την ιδέα της, μας έδειχνε τα γραφικά και τον κώδικα που ανέπτυσσε και μπορούσαμε να ρωτήσουμε ό,τι θέλαμε! Φωτογραφίες, φλας, βίντεο, .... γίναμε διάσημοι!

 Να είστε σίγουροι πως του χρόνου θα είμαστε κι εμείς εκεί!

η υπεύθυνη καθηγήτρια

κ. Ρόμπολα Ελένη

 
Επιστροφή στην κορυφή της σελίδας