210 7643187Τηλέφωνο Επικοινωνίας - 210 7649008Τηλέφωνο Διευθυντή

Απολυτήρια και Μηχανογραφικά 2020

ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΑ Γ ΤΑΞΗΣ

Την Δευτέρα 29/6 και Τρίτη 30/6 οι μαθητές της Γ τάξης θα πρέπει να προσέλθουν οι ίδιοι ή ο κηδεμόνας τους στο Σχολείο, για να παραλάβουν το Απολυτήριό τους. Απαιτείται να έχουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα, τόσο οι ίδιοι όσο και ο κηδεμόνας τους.

Σε περίπτωση που ούτε οι ίδιοι ούτε ο κηδεμόνας τους μπορούν να προσέλθουν στο σχολείο, έχουν τη δυνατότητα να εξουσιοδοτήσουν τρίτο πρόσωπο, το οποίο θα πρέπει να έχει μαζί του την Εξουσιοδότηση και την Αστυνομική Ταυτότητά του.

ΚΩΔΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ

Η καταχώρηση του Μηχανογραφικού Δελτίου γίνεται από τους ίδιους τους μαθητές, μέσω διαδικτύου, στην διεύθυνση: https://exams.it.minedu.gov.gr

Για την είσοδο στην εφαρμογή, οι μαθητές πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο για να δηλώσουν (καταχωρήσουν) προσωπικά τον κωδικό που θα χρησιμοποιήσουν για να συνδεθούν. Η διαδικασία αυτή είναι εμπιστευτική και δεν πρέπει τρίτο πρόσωπο να γνωρίζει τον κωδικό του μαθητή.

Οι ημέρες κατά τις οποίες το Σχολείο θα είναι ανοιχτό και οι μαθητές θα μπορούν να ορίσουν τον κωδικό τους είναι: Δευτέρα 29/6, Τρίτη 30/6, Δευτέρα 6/7, Τρίτη 7/7.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ

Δευτέρα 29/6 έως την ανακοίνωση των βαθμών: καταχωρείται Προσωρινό Μηχανογραφικό και γίνονται δοκιμές.

Ημέρα ανακοίνωσης βαθμών έως Παρασκευή 17/7: το Μηχαγραφικό πρέπει να Οριστικοποιηθεί, διαφορετικά δεν είναι έγκυρο.

Ημέρες κατά τις οποίες οι μαθητές μπορούν να ζητήσουν βοήθεια στο Σχολείο για την καταχώρηση του Μηχανογραφικού: Δευτέρα 29/6, Τρίτη 30/6, Δευτέρα 6/7, Τρίτη 7/7.

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ

Απόφοιτοι που έδωσαν ξανά Πανελλαδικές ή που θέλουν να κάνουν Μηχανογραφικό για το 10% θα πρέπει εκτός της Αστυνομικής Ταυτότητας, να έχουν μαζί το Καρτελάκι των Εξετάσεων ή την Βεβαίωση Συμμετοχής (που είχαν πάρει από το Σχολείο τους όταν έδωσαν εξετάσεις).

 
Επιστροφή στην κορυφή της σελίδας