210 7643187Τηλέφωνο Επικοινωνίας - 210 7649008Τηλέφωνο Διευθυντή

Ψηφιακά Μαθήματα - Χωρίς Τηλεδιάσκεψη (ασύγχρονα)

 

αγαπητοί μαθητές,

στη σελίδα αυτή υπάρχουν τα μαθήματα που δεν θα γίνονται με τηλεδιάσκεψη. Οι καθηγητές θα αναρτούν υλικό για κάθε μάθημα (πχ θέματα για επανάληψη, ασκήσεις, διαγωνίσματα, εργασίες, κλπ) και μαζί με αυτό οδηγίες (πχ προθεσμία παράδοσης εργασίας, που να την αποστείλετε, κλπ). Πατήστε στο τμήμα σας για να δείτε τα μαθήματα που έχουν ετοιμαστεί.

A1    A2    A3    A4

B1     B2     B3

Γ1    Γ2    Γ3    Γ4

Εσείς θα μπαίνετε στη σελίδα αυτή τακτικά για να παρακολουθείτε τι καινούργιο ανέβηκε. Το υλικό αυτό θα το μελετάτε σε δικό σας χρόνο (γιαυτό και λέγεται ασύγχρονη διδασκαλία).

Βλέπετε, αυτό το διάστημα η ευθύνη για την πρόοδό σας ανήκει αποκλειστικά σε σας. Πρόκειται, κατά κάποιο τρόπο, για ένα στοίχημα: κατά πόσο είμαστε σε θέση, ως σχολική κοινότητα (γονείς, παιδιά, εκπαιδευτικοί) να λειτουργήσουμε υπεύθυνα και αποτελεσματικά όταν ο βαθμός ελευθερίας μας αυξάνεται και η σχολική πράξη παύει να είναι υποχρεωτική.

Αυτή εδώ η σελίδα είναι ένα μέρος της βοήθειας που θα έχετε από τους καθηγητές του σχολείου σας. Αν θέλετε περισσότερη βοήθεια ή με άλλη μορφή: μην διστάσετε να επικοινωνήσετε ( 5lykvyro @ sch.gr ).

Καλή δύναμη για τις ημέρες που έρχονται και καλή δουλειά!

 

 

 
Επιστροφή στην κορυφή της σελίδας