210 7643187Τηλέφωνο Επικοινωνίας - 210 7649008Τηλέφωνο Διευθυντή

3D Εκτυπωτής

Οι μαθητές του Σχολείου μας αλλά και οι ... επιστημονικοί μας συνεργάτες, δηλ. η ομάδα Ρομποτικής του 4ου Γυμνασίου Βύρωνα που φιλοξενείται κάθε Παρασκευή στο Σχολείο μας, θα έχουν την ευκαιρία τους επόμενους λίγους μήνες μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς να εμβαθύνουν στην λειτουργία του εκτυπωτή αντικειμένων, ή αλλιώς 3D Printer.

Η ΕΕΛ/ΛΑΚ, συνεχίζοντας τις εκπλήξεις, εγκατέστησε στο Εργαστήριο Ανοιχτών Τεχνολογιών του Σχολείου μας έναν 3d printer, ως ένα απαραίτητο συστατικό στοιχείο κάθε σχολικού εργαστηρίου. Η δεξιότητα του σχεδιασμού τρισδιάστατων μοντέλων και εκτύπωσής τους κατέχει μια εξέχουσα θέση μεταξύ των δεξιοτήτων που θα πρέπει να κατακτήσουν τα σημερινά παιδιά και αυριανοί ενήλικες.

Ευχαριστούμε ειλικρινά και πολύ την ΕΕΛ/ΛΑΚ για αυτή την πρωτοβουλία και πιστεύουμε ότι το κέρδος των μαθητών μας θα είναι μεγάλο.

 
Ο επιστημονικός συνεργάτης σε θέματα ανοιχτής τεχνολογίας της ΕΕΛ/ΛΑΚ κατά την εγκατάσταση του 3d printer Η Ομάδα Ρομποτικής παρακολουθεί την εκτύπωση Είναι εκπληκτικό να βλέπεις να τυπώνεται αντικείμενο Μια μινιατούρα ρομπότ γεννιέται από μια τρισδιάστατη γραφική απεικόνιση Περιμένοντας να πιάσουμε στα χέρια μας το ρομποτάκι Η εκτύπωση γίνετα με βιοδιασπώμενο πλαστικό Αντικείμενα που έχου ήδη τυπωθεί
Επιστροφή στην κορυφή της σελίδας